NYHET! METZELER KAROO Street

METZELER KAROO™ Street er utviklet for den nyeste generasjon adventure sykler. Dette er store motorsykler bygget for lange turer og som samtidig er kapable til å takle grusveier og lettere offroad kjøring. Med KAROO™ Street vil disse motorsyklene nå bli enda bedre på å takle de lange turene hvor lang kjørelengde, stabil ytelse og komfort på asfalt er viktige egenskaper.

 

Metzeler Karoo Street

Viktigste egenskaper:

  • Smidig gatedekk: KAROO™ Street gir utmerket handling og grep sammenlignet med andre grovmønstrede dekk på grunn av den unike profilen basert på METZELER’s lange erfaring med utvikling av markedets beste sport touring dekk.
  • Egenskaper på vått føre: Gummiblandinger med høyt silica innhold gir forbedret sikkerhet med pålitelig grep på våt asfalt.
  • Off-road egenskaper: KAROO™ Street ’s mønster med store knaster med variabel avstand gir utmerket feste på grus, spesielt på hardpakkede overflater.
  • Stabilitet i høy hastighet: Store Knaster og stiv kjerne gir perfekt stabilitet i høy hastighet på veien, selv med passasjer og full oppakning.
  • Lang kjørelengde: KAROO™ Street har nyutviklede gummiblandinger for optimal kjørelengde.

 

 

 

Egenskap Fordel
Sportstouring profiler designet for dynamiske egenskaper på vei. Et grovmønstret dekk med utmerkede egenskaper på veien.
Gummiblandinger med høyt silica innhold for godt feste på våt asfalt Forbedret sikkerhet med pålitelig feste på vått føre.
Store knaster svikter/bøyer av mindre enn små knaster Utmerket og stabil ytelse på veien. God kontakt med underlaget. Fungerer bra sammen med elektroniske førerhjelpemidler som traction control og ABS bremser.