BMW R 1300 GS (2024)

Si hallo til BMW R 1300 GS! Arvtakeren til GS legenden og bestselgeren R 1250 GS.

GS-modellene fra BMW har regjert suverent i adventure- og touringverdenen i flere tiår, og dette kommer ikke som noen overraskelse. Her får du verdens mest allsidige motorsykkel som er like mye hjemme på asfalten som den er på grusveier, og den er like ivrig på daglig pendling som den er på episke eventyr og ekspedisjoner. Med en GS er komfort og førsteklasses utstyr en selvfølge, og nå har de tatt allsidigheten til et nytt nivå, slik at den virkelig passer for enhver motorsyklist der ute. Det er som om de har skapt den ultimate følgesvennen for alle dine motorsykkeldrømmer.

Noen høydepunkter med BMW R 1300 GS

 • Sentrallås
 • Ny motor
 • Dynamisk demperjustering
 • Høyden justeres automatisk ved stopp 30mm
 • Vindskjerm som er elektronisk og justerbar
 • Antispinn og ABS
 • Adaptive Cruise Control
 • Adaptive Height Control
 • LED matrix hovedlys
 • Nytt design og en unik kjøreopplevelse
 • R 1300 GS er tilgjengelig i 4 farger, blant annet eksklusive Tramuntana

Standardutstyr på BMW R 1300 GS

BMW 1300 GS gir deg som kunde en omfattende liste over standardutstyr, som ikke bare øker komforten, men også forbedrer kjøreopplevelsen. Inkludert i det standardutstyret er KeyLess-startfunksjon for enkel oppstart, integrert ABS Pro-system for forbedret bremsing, varmehåndtak for komfortable hender, robuste håndbeskyttere for ekstra beskyttelse, og DCC (Dynamic Cruise Control) for jevn kjøring.

Oppgraderinger for økt kjøreglede og komfort

BMW har på nytt satt standarden innenfor motorsykkelverdenen, og denne gangen har de virkelig tatt et kvantesprang. Denne sykkelen er helt ny på alle områder når det gjelder design, motor, elektronikk og kjøreegenskaper. Alt er nøye utformet for å skape en skarpere, lettere og mer presis GS enn noensinne.

Sikkerhet har alltid stått i sentrum, og den nye GS-modellen kommer med avanserte funksjoner som antispinn og ABS. I tillegg har den radar både foran og bak, som gir deg adaptiv cruisekontroll med avstandsholder, varsling om blindsoner og kollisjonsvarsling – alt for å sikre at du kan nyte turene dine trygt.

Den banebrytende og ikoniske boksermotoren har blitt videreutviklet med økt slagvolum, og den leverer nå en imponerende kraftpakke på 145 hestekrefter og hele 149 newtonmeter dreiemoment. For å sikre en uovertruffen komfort under lange turer, har sykkelen også blitt utstyrt med avansert adaptiv cruisekontroll. Videre har den nye rammekonstruksjonen resultert i en vektreduksjon på imponerende 12 kilo sammenlignet med sin forgjenger. Dette ikke bare forbedrer stabiliteten, responsen og komforten, men gjør også R 1300 GS mer smidig og presis enn noen gang tidligere. Dette skyldes den nyeste teleleverteknologien og det innovative støtdempersystemet.

R 1300 GS har også en funksjon kalt Adaptive Height Control, som senker sykkelen med 30 mm når du stopper, noe som gjør den mer behagelig å håndtere i forskjellige situasjoner. Med det nye støtdempersystemet vil du oppleve at sykkelen tilpasser seg automatisk til underlaget og vekten på sykkelen – noe som vil gi deg økt komfort og kjøreglede.

Med BMW R 1300 GS har du muligheten til å skreddersy sykkelen og kjøreopplevelsen etter dine egne behov og preferanser. Sykkelen er utstyrt med en elektrisk justerbar vindskjerm, og du kan også velge mellom «comfort handles» for mer komfortabel styring. I tillegg har du friheten til å tilpasse fotpinnenes plassering og setehøyden for å finne den mest behagelige posisjonen som passer deg. Med R 1300 GS kan du virkelig gjøre kjøreopplevelsen din unik og personlig.

BMW r 1300 gs - Tramuntana
Farge: Tramuntana
BMW r 1300 gs - GS trophy
Farge: GS Trophy
BMW r 1300 gs - triple black
Farge: Triple Black
BMW r 1300 gs - Light white
Farge: Light White

BESTILL DIN NYE R 1300 GS HOS MC-HUSET NYDAL AS I DAG!

MC-Huset Nydal AS
Nydal 2
2320 Furnes
Tlf: 62 33 18 88
E-post:

ludvik@mc-huset.no
rune@mc-huset.no

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest